Reviews

Uitgebreide ondersteuning


In fases naar een gasloze woning


Optimaal rendement

5,0 rating
13 februari 2020

In 2019 , na een goed advies, Lg zonnepanelen en vacuumbuizen geplaatst. Bij de zonnepanelen bewust voor overcapaciteit gekozen om voor in de toekomst (dit jaar ) elektrisch te gaan rijden. Vacuumbuizen werken perfect , we kunnen onze vloerverwarming hier goed mee verwarmen.
Besparing ca. 30 % op gas verbruik.
Ook de BTW teruggave op de zonnepanelen en de subsidie op de vacuumbuizen is perfect geregeld. Montage goed snel en netje gedaan.
Al met al 100 % tevreden.

Cleem van Helvoort
5,0 rating
7 februari 2020

Eind januari 2019 was het zover, onze installatie werd geplaatst. Het voor traject was zeer professioneel en in goed overleg doordacht.
Helemaal gasloos was best spannend. De plaatsing liep soepel, vriendelijk mensen en binnen 2 en een halve dag ging de installatie in bedrijf. We zijn nu precies een jaar verder, tijd om het resultaat te beoordelen.
Onze energie rekening is negatief. Wij hebben 50 euro per maand betaald en krijgen 660 euro terug. Wij komen op een besparing uit van 3000 euro per jaar.
We hebben één keer een lekke gehad op een koppeling van de heatpipes. Na één belletje werd dit ditect opgepakt en opgelost. Top service! Onze installatie wordt door het bedrijf op afstand in de gaten gehouden en als ik vragen heb wordt ik altijd keurig te woord gestaan.
Wij waren pioniers, de installatie was ambitieus maar heeft zich bewezen rendabel getoond.
Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen!

L.F.Timmerman