Over ons

Uitgebreide ondersteuning


In fases naar een gasloze woning


Optimaal rendement

Over ons

SunPower Energy Solutions (2016) is een groothandel opgericht door André Vlaspoel, Daniel Poolman en Bram Poolman. Zij verbaasden zich over de nodeloos moeilijke oplossingen om woningen te verduurzamen en wilden daarnaast graag een oplossing waarbij de stroomrekening zo laag mogelijk is. Daarom hebben zij een concept ontwikkeld rondom vacuümbuis zonnecollectoren, ook wel heatpipes genoemd.

Zon als energieleverancier

Het doel is een woning door goede isolatie zo min mogelijk energie te laten verliezen, zonder deze helemaal luchtdicht af te sluiten en daarmee in de bepaling van het verwarmingsvermogen rekening te houden. Maak vervolgens zoveel mogelijk gebruik van de zon. Deze is er altijd en onbeperkt en levert ongeveer 10.000 keer zoveel energie als benodigd wereldwijd. Voor de periodes waarin de zon onvoldoende warmte levert is er een backup en/of naverwarmer nodig, zoals een warmtepomp,
pelletkachel of cv-ketel. Het eventuele extra elektraverbruik kan worden afgedekt door zonnepanelen.

sunpowersolutions.nl

‘”Duurzaamheids-installatie waarvan u denkt: Had ik dát maar eerder gedaan!”

– SunPower Solutions

0187-477142 (optie 2)

Vrijblijvend advies vooraf? Bel ons!

Aanzienlijk besparen

Tot 60% gasbesparing

Hoog rendement

Door voorgeprogrammeerde regeling

Heeft u interesse in onze producten?

Neem dan contact op met SunPower Energy Solutions! Wij komen graag met een goede offerte. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Zuid-Nederland, maar eventueel ook wat noordelijker.

0187-477142

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.