Controllers

Uitgebreide ondersteuning


In fases naar een gasloze woning


Optimaal rendement

Het hart van de installatie

Omdat wij voor iedere installatie de regeling “op maat” voorprogrammeren is alles perfect op elkaar afgestemd, haalt u het maximale rendement uit uw installatie en is de veiligheid altijd gewaarborgd.

Wij zijn van mening dat dit de enige juiste manier is. Wanneer de zonnecollectoren zonder controle door iedereen geplaatst kunnen worden dan kunnen er ongewenste situaties ontstaan. Omdat de vacuumbuizen temperaturen boven 200°C kunnen bereiken is het essentieel dat dit mbv een goede regeling onder controle gehouden wordt.

Er zijn gevallen bekend van oververhitting, stomende leidingen, gescheurde expansievaten en erger. Dit zal bij een installatie van SunPower Energy Solutions nooit gebeuren, juist doordat wij de regeling in eigen beheer houden.

Wij hebben een selecte groep installateurs in ons netwerk. Allemaal vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Maar wij staan er ook zeker voor open om nieuwe installateurs aan ons netwerk toe te voegen. Bijvoorbeeld uw eigen installateur. Wanneer deze geen ervaring heeft met onze producten, dan zullen wij hen van begin tot eind begeleiden om de installatie tot een succes te maken.

Kies dus voor een installatie van SunPower Energy Solutions, voor kwaliteitsproducten met een lange levensduur en maximaal rendement. 

Onze Controller

Onze controller is gecombineerd met het pompstation. Dit heeft verschillende redenen:

Sneller installeren, omdat hier diverse componenten in zijn opgenomen die anders los geïnstalleerd moeten worden

Onder andere een overstortventiel, afsluiters, temperatuurmeters, een vulstation, een circulatiepomp, een flowmeter en een keerklep zijn geïntegreerd in ons pompstation

Juiste appendages. Vanwege de hoge temperaturen is het cruciaal dat de juiste appendages worden gebruikt

Professioneel uiterlijk

0187-477142 (optie 2)

Vrijblijvend advies vooraf? Bel ons!

Aanzienlijk besparen

Tot 60% gasbesparing

Hoog rendement

Door voorgeprogrammeerde regeling

Wilt u meer informatie over onze controller?

Neem dan contact op met SunPower Energy Solutions! Wij komen graag met een goede offerte. Wij leveren in heel Nederland en in een groot deel van België.

0187-477142

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.